SUPORT TELEFONIC L-V 8:00-16:30 - 0791 009 029
Echipa 4BRANDS
Creează legături, construiește amintiri !
Contribuim în mod activ la îmbunătățirea vieții angajațiilor noștri și a familiilor acestora. Am învățat, împreună, să îmbinăm activitățile de team building cu cele de relaxare și socializare, în care să includem și familiile noastre. Astfel, am petrecut weekenduri tematice în diferite locuri minunate
Surse de informații pentru o continuă dezvoltare – Vizite la târguri internaționale de mobilier și alte evenimente specifice domeniului de activitate al firmei.
Pentru a ne menține conectați cu cele mai noi tendințe în domeniu și pentru că ne dorim să primim feedback-uri pozitive de la clienții noștri și să aducem produse cât mai calitative , participăm la diverse târguri de mobilier și evenimente internaționale.
Cros-ul companiilor / Cupa firmelor la fotbal
Ne alăturăm și noi acestor jocuri sportive care au ca și scop stimularea motivației de a face sport și de a socializa. Aceste evenimente reprezintă totodată, o bună oportunitate de a lega prietenii sau noi relații de afaceri. Deoarece aceste competiții sunt dedicate firmelor, fiind reprezentate fiecare de un grup, se urmărește spiritul de competivitate, de echipă , de socializare într-un ambient competitiv, afirmându-se valorile organizaționale și de ce nu, ale brandului propriu.
Iubim și păstrăm tradițiile !
Am ales să aducem obiceiul colindului în pragul Sărbătorii Nașterii Domnului, de aceea organizăm unele concerte , chiar în incinta fabricii noastre. Ne pregătim de fiecare dată să primim colindători, și nu sunt puțini cei care ne trec pragul. Pe toți îi primim cu bucurie în fiecare an .
„ Secret Santa is coming to ... the office ” sau imaginea copilăriei din preajma sărbătorilor de iarnă
Niște adulți care se bucură și se furișează pentru a pune cadourile colegilor, pe ascuns, reprezintă mica noastră plăcere sau „scuza” perfectă de a petrece timp cu colegii. Entuziasmați, asemeni copiilor, desfacem cadourile întrebându-ne „ oare cine a fost Moșul Secret?”