SUPORT TELEFONIC L-V 8:00-16:30 - 0791 009 029
Cine suntem?
Scurt istoric
2011 , este anul înființării firmei S.C. 4BRANDS SRL . Acest an marchează începutul activității de debitare de spumă poliuretanică flexibilă.
Un an mai târziu , în anul 2012, a început producţia de perne, inaugurându-se astfel, cea de-a doua secție a fabricii, SECȚIA DE PERNE (perne decorative, perne spătar și șezut folosite în tapițerie, perne de dormit simple sau memory de diferite dimensiuni) . Acest pas important a dus la lărgirea gamei de produse și oportunitatea de a oferi noi locuri de muncă celor interesați de domeniu.
La scurt timp, anul 2013, ne-am extins sediul fabricii prin achiziționarea întreg spațiului de care dispunem în prezent.
Anul 2014 vine cu recunoașterea ca fiind cel mai mare debitator de PU din țară, în aceeași locație, diplomă cu care ne mândrim.
Am continuat să ne lărgim domeniul de activitate, iar din nevoia de mase plastice și a creșterii consumului de folie/ saci pe care îi folosim pentru ambalarea propriilor produse, am dezvoltat propria SECȚIE DE FOLIE în anul 2015. Producem folie natur și color prin reciclare, pentru uz general, ambalare, folie color pentru construcții, agricultură, pungi personalizate din polietilenă de diferite dimensiuni ( 1-10 kg ) pentru industria alimentară, saci menajeri, saci peleți și alte tipuri.
Anul 2016, ne găsește în progres și dezvoltând o altă subramură, cea a textilelor, și anume, SECȚIA DE CROITORIE. Producem huse pentru industria de mobilier, tapițerii din materiale variate și huse din textile variate ( bumbac, aloe vera, bamboo, etc.) pentru gama noastră de saltele.
Anul 2017 , anul investițiilor . Pentru a asigura angajațiilor noștri un confort mai bun, am îmbunătățit spațiile de muncă ( hale, birouri) și am investit în renovări majore.
În anul 2018, am depășit cifra de afaceri de 10,000,000 euro.
În anul 2019, a prins contur SECȚIA DE SALTELE, care este în continuă dezvoltare, axându-ne pe diferite tipuri de saltele care oferă confort și calitate, fiind fabricate conform standardelor europene.
2020-2021 – Pe durata anilor de pandemie am fabricat ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE COVID-19, colaborând cu TECHTEX , firma care face parte împreună cu noi din Grupul TAPARO.
Activitatea firmei
S.C. 4 BRANDS SRL și-a început activitatea în anul 2011, moment ce marchează startul planului de afaceri.
Pornim de aici, împreună, într-o lume nesigură, dar încrezători și dornici de a crește și de a duce la bun sfârșit planul nostru de afaceri. Având un număr de 30 de angajați , am ajuns astăzi, să ne mândrim cu 180 de angajați.
Suntem o firmă specializată în debitarea de spumă poliuretanică flexibilă (PU), burete de diferite densități , dezvoltând, pe parcursul anilor și alte produse precum perne, diverse produse din folie pentru us caznic sau industrial, huse pentru tapițerii, produse de protecție COVID, huse pentru saltele ( cotton, aloe vera, bamboo, etc. ), și o gamă largă de SALTELE și TOPPERE. Toate aceste produse le oferim clienților noștri din domeniul mobilei, atât de pe piața internă cât și internațională.
Ne bucură faptul că mulți clienți, persoane fizice, ne calcă pragul firmei noastre pentru achiziționarea de SALTELE. Punem accent pe diversitate, și de aceea venim în sprijinul clienților noștri cu o gamă largă de saltele. În plus, oferim consultanță în alegerea unei saltele personalizate care să ofere confortul și calitatea dorită. Ne dorim clienți mulțumiți de produsele noastre și este important pentru noi să primim feedback-uri pozitive. Pentru alegerea celei mai potrivite saltele , am expus modele noastre într-un SHOWROOM din incinta fabricii .
Vă așteptăm să ne vizitați !
CERTIFICĂRI / STANDARDE
ETKO certifies that S.C. 4BRANDS SRL has been audited and found to be in conformity with the GLOBAL RECYCLED STANDARD (GRS) , product categories conform with the standard – HOME TEXTILES (PC0010) Pillows/quilts , BEDDING(PC0015) Mattresses, MANUFACTURING (PR0016), TRADING (PR0030)
31 ianuarie 2022 – am obținut CERTIFICATUL pentru DEBITARE POLIURETAN, FABRICARE SALTELE ȘI PERNE, FABRICARE AMBALAJE MASE PLASTICE, CONFECȚIONARE HUSE MOBILIER PERNE ȘI ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE - pentru implementarea și menținerea unui sistem de management de mediu conform condițiilor din standardul SR EN ISO 14001 2015 (ISO 14001 2015)
31 ianuarie 2022 – am obținut CERTIFICATUL pentru DEBITARE POLIURETAN, FABRICARE SALTELE ȘI PERNE, FABRICARE AMBALAJE MASE PLASTICE, CONFECȚIONARE HUSE MOBILIER PERNE ȘI ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE – pentru implementarea și menținerea unui sistem de management al calității conform condițiilor din standardul SR EN ISO 9001 2015 ( ISO 9001 2015)